Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Είμαστε πολύ χαρούμενες και υπερήφανες για τα παιδιά μας! Είναι εξαιρετικά και ταλαντούχα, ένα προς ένα! Κάποιες φορές μας εκπλήσσουν ιδιαιτέρως με την φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους. Αυτή είναι μία τέτοια στιγμή. Ο Κωνσταντίνος Χναράς, το προνήπιο από την τάξη της κυρίας Δέσποινας, αφηγείται το δικό του  παραμύθι και η μαμά του το γράφει στο χαρτί. Μπράβο σου Κωνσταντίνε. Γέμισες την σκέψη μας με όμορφες εικόνες! Συγχαρητήρια!

Θα μας άρεσε πολύ να βλέπαμε το παραμύθι σου μέσα από τα μάτια σου! Με ωραίες ζωγραφιές , όπως αυτές που μας στέλνεις πάντα!

Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΓΟΣ


Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα δεντρόσπιτο βαθειά μέσα στο δάσος ζούσε ένας άνθρωπος. Ο άνθρωπος αυτός ήταν καλός. Του αρέσε να φυτεύει λαχανικά και λουλούδια. Είχε ένα μεγάλο κήπο και τον φρόντιζε με κόπο. Έτσι περνούσε η μέρα του. Που να φανταστεί ότι στην κορυφή ενός βουνού έξω από το δάσος, σε ένα τεράστιο κάστρο που σχεδόν άγγιζε τον ουρανό ζούσε ένας κακός μάγος. Του άρεσε να σκαρώνει κακίες και να φτιάχνει φίλτρα τα οποία μεταμόρφωναν τους καλούς σε κακούς. Μια μέρα πήγε να βλάψει τον καλό άνθρωπο και να γεμίσει τον κήπο του με σκουπίδια . Δεν πρόλαβε όμως γιατι εκείνη τη στιγμή βγήκαν από τη θάλασσα κάποιοι καλοί πειρατές που το πλοίο τους είχε χαλάσει και χρειαζόταν επειγόντως επισκευή. Οι πειρατές , οι οποίοι ήταν προστάτες των δελφινιών και των φαλαινών και ονομάζονταν "Μπλε Σπαθιά" είδαν τι συμβαίνει. Συνέλαβαν αμέσως τον κακό μάγο που για κακή του τύχη είχε ξεχάσει το μαγικό ραβδί του στο λαχανόκηπο και δε μπορούσε να ελευθερωθεί . Μετά τον φυλάκισαν για πάντα στο μπουντρούμι του κάστρου του. Ο καλός άνθρωπος έφτιαξε τον κήπο του από την αρχή και με τη βοήθεια των " Μπλε Σπαθιών" έγινε ακόμη μεγαλύτερος. Τα λουλούδια άνθισαν, φύτρωσαν περισσότερα δέντρα κι ο κήπος μεγάλωνε και μεγάλωνε. Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

δημιουργός: Κωνσταντίνος Χναράς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου